Nosaltres decidim: Dignitat nacional

Actualitat

Enguany, Òmnium Gironès i l’Ateneu d’Acció Cultural (ADAC) impulsen els actes de rebuda de la Flama del Canigó, que tindran lloc a la plaça del Vi de Girona i que donaran el tret de sortida a totes les revetlles de Sant Joan de la comarca.La Flama arribarà a les 20h., però a partir de les 19h. ja hi haurà animació i activitats infantils per als més petits. Tot seguit, a les vuit en punt, la torxa amb la flama del Canigó arribarà acompanyada pels trabucàries de l’Albera, alhora que Fal·lera Gironina i la colla castellera dels Marrecs de Salt seran els encarregats de dona-li la millor de les benvingudes en nom de la ciutat. Després de la lectura del manifest, les entitats i les associacions de veïns que ho desitgin podran pujar a l’escenari a recollir el foc. A les nou en punt, una cercavila de la plaça del Vi fins a la plaça de les Pedreres, lloc de trobada del tradicional Folc de Sant Joan que organitza l’associació QRambla, posarà punt i final a la celebració.

Reafirmem la voluntat popular expressada pel Parlament

Dia: dimarts 8 de maig. Hora: 19.30 h. Lloc: Auditori Winterthur. Av. Diagonal, 547. Barcelona

El8 de maig Òmnium Cultural volem fer sentir la nostra veu. Fem una cridaa tots els ciutadans de Catalunya i, especialment, els socis d’Òmniumperquè junts demostrarem que som una nació forta i no volem tolerar queno se’ns escolti.

Davant de fets com l’incompliment del’Estatut de Catalunya en matèria de finançament, la invasió decompetències per part del Govern espanyol i l’amenaça del TribunalConstitucional de retallar encara més l’Estatut, no ens podem quedar debraços plegats.

Jordi Porta, president d’Òmnium Cultural, iIsidor Marí, membre de la Junta Directiva d’Òmnium Cultural, exposaranles inquietuds de la societat civil catalana i les propostes permillorar el compliment dels nostres drets i deures.

Per dignitat, nosaltres decidim. Perquè ara, més que mai, som una nació!


Per consultar la situació de l’Auditori Winterthur i els accessos, cliqueu aquí.

Sortiran autocars gratuïts des de Lleida (973 272 584), Sabadell (937 250 742)  i Badalona (93 389 56 80).