Sant Jordi a Òmnium Sant Cugat

Actualitat

Un any més des d’Òmnium Sant Cugat preparem un seguit d’activitats per la diada de Sant Jordi a la nostra ciutat.

Durant tot el dia tindrem 4 parades on hi trobaràs roses grogues, com a mostra de solidaritat amb els presos polítics i és per això que en disposarem. A les parades hi trobareu també una àmplia gamma de material reivindicatiu com domassos, punts de llibre, llaços grocs, samarretes, dessuadores… A més, tots aquells que s’acostin a la nostra parada podran participar en el sorteig d’una panera cultural en la qual s’inclouen llibres premiats amb els premis Òmnium, un domàs i una samarreta reivindicant la llibertat dels presos polítics i una llibreta.
Ens podreu trobar a:
· Plaça de l’estació de Valldoreix (Només matí)
· Plaça de Lluís Millet (Tot el dia)
· Plaça Octavià (Tot el dia)
· Plaça del Coll (Només tarda)

 

Durant tot el dia a la parada de la plaça Octavià hi haurà un punt de votació per a escollir quin projecte participatiu Òmnium Sant Cugat, guanyador de la convocatòria 2019. Podeu trobar més informació aquí.

 

Aquest Sant Jordi, retrem un homenatge a la Marta Pessarrodona, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2019.

Coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, Canals Galeria d’Art ha promogut un acte públic de reconeixement a la Marta Pessarrodona. Consistirà en la lectura de fragments de la seva obra i és previst comptar amb la seva assistència.
Tal com ja sabeu la Marta Pessarrodona és la guanyadora d’enguany del “Premi d’Honor de les Lletres Catalanes” que atorga Òmnium Cultural. Aquest premi li serà entregat en l’acte solemne que tindrà lloc al Palau de la Música Catalana el pròxim dia 3 de juny.
Els fragments seran llegits per persones vinculades a les entitats culturals i socials de Sant Cugat.
És previst que la trobada es desenvolupi de 19 a 21 h. a la Plaça d’en Coll.
Òmnium Cultural Sant Cugat dona suport com a entitat col.laboradora.
Hi esteu convidats!