La Bressola celebra la Bressolada 2007

Actualitat

30/05/07 (Redacció ÒC) El concurs de maquetes dels Països Catalans “Enganxa`t a la música” s`ha presentat públicament aquest matí a la Seu Nacional d`Òmnium Cultural. L`esdeveniment compta amb la col·laboració d`una vintena d`entitats, entre les quals hi ha Òmnium Cultural, el col·lectiu de músics en valencià Ovidi Montllor o la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, entre d`altres. Josep Cartanyà, portaveu del concurs, ha destacat la participació de totes aquestes entitats i associacions d`arreu del territori com un dels elements més importants d`aquesta edició i el fet que això permet que els grups puguin actuar en festes majors, fires musicals i festivals de renom com l`Acampada Jove o el Senglar Rock. Per la seva banda, Jordi Porta ha destacat la “personalitat pròpia” del món musical en català. El president d`Òmnium ha explicat que la col·laboració de l`entitat en el concurs consisteix en l`edició d`un recopilatori que inclourà temes dels 20 grups finalistes ja que, “malauradament, per donar-se a conèixer no n`hi ha prou amb la qualitat si no s`arriba als mitjans de comunicació”. Per a més informació: Document explicatiu. Web de l’Enganxa’t.

30/05/2007
El passat diumenge 27 de maig la Bressola va celebrar la Bressolada 2007, al passeig del Palau de Congressos de Perpinyà.

LaBressolada, que se celebra cada dos anys, és una jornada ben especial en quèparticipen alumnes, pares i mares i mestres de tots els centres de la Bressola. Enguany, la Bressolada tenia encara més significació atès que va servir de cloenda de les celebracionsdel trentè aniversari de les escoles catalanes de la Catalunya delNord.

Més informació al web de La Bressola