MISTRALCALÇOTADA

Actualitat

El passat dia dia  24 març  es va  tornar a cel.lebrar un any més la Calçotada del barri de St Antoni: la MISTRALCALÇOTADA.
Però aquest any  no ha estat a l’Avinguda Mistral com altres anys sino que s‘ha ubicat a la  Ronda St Antoni, on  estava el Mercat  provisional  per reivindicar aquest espai pel barri actualment sense cap projecte. 

A la seva organització hi col.laboren  moltes entitas i particulars del barri  on cadascú aporta el seu treball en  les moltes tasques que hi ha  perquè  el Barri de St Antoni  pugui gaudir d’una festa que cada any  té més participació i èxit.
No és fàcil  cuinar 8.250 calçots per 500 persones !!i aquest any  el nostre soci Jordi ha estat el coordinador i responsable de les graelles i el foc amb un gran èxit  en la seva tasca.Tant és així que  ha quedat nominat  ” mestre cuiner calçotaire” per les properes edicions. Un agraïment molt gran per la seva  dedicació!!.

Òmnium Eixample va muntar també  una paradeta de productes de la nostra Campanya   gràcies també a la col.laboració de les voluntaries que sempre  són per donar-hi suport!!! Es van vendre 45 llaços grocs  de balcó !! La ciutadania va respondre a la crida amb molta determinació.

La festa va finalitzar amb música i molta satisfacció per part de la organització , participants i comensals esperant repetir i sempre millorar l’edició d’aquesta  gran calçotada per l’any que ve.