Doble acte al juny: concert i llibre

Actualitat

Dissabte, 7 de juliol 2007 es realitzarà la 4a Trobada de cantautors, romancers i cantaires a Bescaran (Alt Urgell)

Tot i que normalment fem una activitat per mes, aquest juny en tindrem dues: el concert de Canimas, i la presentació del darrer llibre del Ramon Tremosa.

CONCERT DEL CANTAUTOR  CANIMAS,  Noh iha crisi

  

La delegació d’Òmnium Cultural de l’Alt Urgell, amb el suport de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, ha organitzat pel proper dijous dia 14 de juny a les 10 de la nit, un concert del cantautor Canimas al pati de la biblioteca de la Seu d’Urgell.

Canimas presenta el seu nou treball discogràfic premiat per Enderrok com a millor disc de l’any 2006 de lletra i música d’autor dels Països Catalans.

Les cançons d’aquest últim disc Noh iha crisi són fruit d’angoixes i alegries dels seus darrers 2 anys. Després de la bona acollida de l’anterior disc Canimas i Rebentes aboca en el nou treball la força i la sensibilitat de sempre.

El disc és fidel a l’estil personal d’un dels cantautors catalans més creatius,  originals, sorprenents i gens convencional. No pot negar en les seves actuacions, influències positives tan d’en Pau Riba com d’en Sisa, passat tot per la seva gran capacitat creadora i interpretativa.

PRESENTACIÓ DEL DARRER LLIBRE D’EN RAMON TREMOSA:

Estatut, aeroports i ports de peix al cove

  

La delegació d’Òmnium Cultural de l’Alt Urgell, amb el suport del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, ha organitzat pel proper dissabte dia 16 de juny a 2/4 de 9 del vespre, la presentació del darrer llibre d’en Ramon Tremosa i Balcells, titulat "Estatut, aeroports i ports de peix al cove".

En Tremosa és professor titular del Departament de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona. Ha escrit diversos llibres sobre economia catalana, d’entre els que destaquen "Estatut de Catalunya. Veritats contra mentides" i "L’espoli fiscal", aquest en col·laboració amb en Jordi Pons. A "Estatut, aeroports i ports de peix al cove" en Ramon Tremosa dóna arguments per creure que en sis mesos el nou Estatut ja ha quedat caducat perquè han passat tota una sèrie de coses que han desmuntat tots els hipotètics punts forts. També hi vaticina que si Lufthansa pogués instal·lar un hub al Prat com el que té a Munic, arruïnaria amb quatre dies Iberia i tiraria enlaire el seu pont aeri i el model d’Aena.