Hem vingut a fer l’amor, la nova performance poètica es podrà veure gratuïtament dissabte sis d’abril a les vuit del vespre al Foment

Actualitat

La primavera d’aquest 2019 ens porta un duel interpretatiu divertit i apassionant entre Mariona Farreras i Carla Pocchiola, de la companyia Celisol. El Ramat de pedres, és un escamot amb una llarga experiència en la manipulació d’elixirs poètics i el duet femení Celisol, aporta la humitat i la frescor perquè entre els còdols de les rieres floreixin el marduix i d’altres herbes aromàtiques. Pensareu que exagerem i potser no us falti raó. O potser no. Veniu i ja ens ho sabreu dir.

Hem vingut a fer l’amor, la nova performance del Ramat és una mostra de vint poemes recitats, comentats i contextualitzats per les dues rapsodes i amanits amb la música d’un petit conjunt instrumental format per guitarra, piano i sons ambientals.

Alguns dels nostres millors poetes ens parlen del circ i dels quatre elements de la filosofia presocràtica, amb una immersió en la poesia metafísica d’Agustí Bartra, de Màrius Sampere, de Salvador Espriu o de Pere Gimferrer. Amb la musicalitat d’Anna Dodas i Joana Raspall. I també amb tres autors relacionats amb el Garraf: Vinyet Panyella, Teresa Costa-Gramunt i August Bover.