Premis Literaris 2006 – Vallès Oriental

Actualitat

08/03/06 (Redacció ÒC) El 7 de març va finalitzar, amb una conferència sobre l`Euroregió de l`Arc Mediterrani, el cicle Economia per a no economistes. La conferència va anar a càrrec del membre de l`Institut d`Economia Ignasi Villalonga, que va repassar les principals característiques de l`Euram i les seves perspectives de projecció econòmica de futur. Amb aquesta xerrada es va posar punt i final al cicle d`economia que des del 7 de febrer es realitzava cada dimarts a la seu nacional d`Òmnium Cultural.

Bases i normes generals
A partir del mes de febrer ja es poden consultar les bases dels 8 premis que convoca la delegació comarcal del Vallès Oriental, en el que serà la XVII Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental que es celebra cada tardor.

Normes generals

Tots els treballs han de ser inèdits i escrits en català.
Se n’han de lliurar 3 còpies en fulls a foli mecanografiats a una sola cara a doble espai i degudament relligats.
L’autor o autora només pot presentar un treball a concurs.
El termini de recepció acaba el 31 de juliol de 2006.

Les obres s’han de presentar acompanyades d’un sobre tancat o plica el qual ha de contenir les dades personals (nom, cognoms, adreça i telèfon) i, a l’exterior, el títol de l’obra amb un lema. Els participants del Vallès Oriental ho faran constar en el sobre o plica.
Els nois i noies que participin en els premis juvenils han de ser menors de 18 anys, o sigui que el 31 de desembre del 2006 no els hagin complert. Han d’incloure a la plica o sobre, una fotocòpia del DNI.

El premi Jaume Camp de sociolingüística es regirà per les bases anexes a les presents.

Els treballs s’hauran de trametre a:
Apartat de correus 408 – 08400 Granollers

El veredicte dels jurats es farà públic en el trascurs de l’acte de la festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental. Els premis podran declarar-se deserts, si el jurat creu que no tenen prou qualitat.

El premi inclou els drets d’autor de la primera edició si Òmnium edita les obres premiades dintre els dotze mesos posteriors al veredicte. Passat aquest temps, els autors podran editar les obres fent esment del guardó aconseguit.

Òmnium es reservarà una còpia dels treballs presentats, les altres dues seran retornades contra reemborsament si l’autor ho fa constar en el sobre o la plica de les senyes.

Les qüestions no previstes en aquesta convocatòria les resoldrà el jurat segons el seu criteri.

Més informació als telèfons 93 870 49 92 i 93 870 16 42

A través d’aquest link podeu accedir al pdf de les bases.