Conferència “D’on venim? On som? Cap on anem?” amb Xavier Antich

Actualitat

El filòsof i membre de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, serà el proper dijous 14 de març a l’Espai Muriel Casals de Vilafranca del Penedès (c/ dels Banys 11) amb la conferència “D’on venim? On som? Cap on anem?”

Sota aquest títol ens aportarà la seva visió de l’escenari polític actual, dels esdeveniments i reaccions ocorregudes des de l’1 d’octubre, de la judicialització política i de la deriva política actual.

Antich, és doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona, professor titular d’Història de les Idees Estètiques i Teoria de l’Art a la Universitat de Girona i president de la Fundació Tàpies des del 2011. Col·labora com a professor en els Tallers d’Humanitat(s) d’ESADE. Ha col·laborat en diversos diaris, com El País, l’Avui i La Vanguardia on, entre 2002 i 2014, va formar part de l’equip que va posar en marxa el suplement “Cultura/s”. Des de 2014 escriu setmanalment al diari l’Ara. També ha col·laborat en programes de ràdio i televisió com L’hora del lector i Amb filosofia. Actualment comparteix amb David Fernàndez la secció setmanal “El racó de pensar” a El matí de Catalunya Ràdio. Té diversos llibres publicats, el darrer La voluntat de comprendre. Filosofia en minúscula (2016).