Dissabte, 16 de març, manifestació a Madrid! Anem-hi en autocar!

Actualitat
L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i diversos partits sobiranistes han convocat una manifestació el 16 de març a Madrid, per denunciar de nou els judicis que s’estan fent contra els nostres dirigents.

Si hi voleu anar en autocar,  podeu trobar la informació de les diferents assemblees territorials de la nostra zona en el web de l’ANC-Vallès Occidental..

En el cas concret de Sabadell, podeu comprar el tiquet mitjançant aquest enllaç. Acaben d’afegir un 8è autocar i ja es poden reservar les places. No trigueu! Segur que s’acaben de seguida!

Ens veiem a Madrid!

Com serà la manifestació a Madrid?
Aquesta manifestació és una de les principals protestes vinculades al judici i forma part d’una bateria de mobilitzacions impulsades per entitats i partits sobiranistes per a denunciar la repressió i la vulneració de drets fonamentals a l’estat espanyol. En concret, la manifestació a Madrid està convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. També hi dóna suport l’Associació Catalana pels Drets Civils, ERC, JxCat, la CUP, la Crida, el PDECat, Demòcrates i representants dels comuns. Totes aquestes entitats i partits han fet una crida a assistir a la manifestació per criticar la ‘decadència’ de l’estat espanyol.
Ara per ara, la previsió és que comenci a les 6 de la tarda a Atocha i que acabi a la pl. de Cibeles, un recorregut d’un quilòmetre i mig. La intenció és que discorri fins les 21.00 pel passeig del Prado fins a la plaça de Cibeles, on previsiblement faran els discursos finals.