Eduard Cebrià és elegit president en una Assemblea que es va cloure amb la intervenció de Marcel Mauri de los Ríos

Actualitat

El passat 9 de febrer va ser un dia importantíssim per a la seu territorial d’Òmnium Alt Empordà. Per un costat, Lluís Casadellà Salvador va deixar el càrrec de president després de 18 anys donan-t’ho tot per aquesta entitat. Eduard Cebrià Riu n’ha estat elegit conjuntament amb un equip nou de junta format per Lourdes Godoy (com a vicepresidenta), Dolors Cunillera (que renovava com a vocal), Pau Arbat (vocal), Eva Puig (vocal), David Pujol (vocal) i el ja esmenat Lluís Casadellà (que ara acturarà com a vocal).

Aquest equip va ser votat en una Assemblea General que va transcórrer amb normalitat i amb la que vam tenir la presència d’una vuitantena de socis i sòcies.

Posteriorment, es va fer l’acte obert a tothom en què vam gaudir de l’actuació de Lakaste que ens van interpretar dos temes que van emocionar a tot el públic i que van servir de preludi per a la intervenció del vicepresident de la nostra entitat, Marcel Mauri de los Rios, en la que va presentar la campanya i l’estratègia d’Òmnium Cultural (#JoAcuso) davant del Judici a la Democràcia.

Per acabar, l’acte va acabar amb la lectura d’una carta del nostre president injustament empresonat, Jordi Cuixart.

Aquí els deixem unes fotografies de l’acte i un video (cortesia de Tramuntana TV) en el que el poden reviure una mica.

VÍDEO TRAMUNTANA TV