Aquest 21 de febrer, aturem el país!

Actualitat
Aquest 21 de febrer hi ha convocada una vaga general, a la qual moltes entitats, entre les quals Òmnium Cultural i l’ANC, s’hi han sumat. També li donen suport sindicats d’estudiants i partits polítics.

Per això, des d’Òmnium Sabadell, us diem: sumeu-vos a la vaga, mobilitzeu-vos, sortiu al carrer i participeu a les concentracions i manifestacions que .cconvoquin. I recordeu que no heu de consumir, per tal que tots els treballadors puguin exercir el seu dret a fer vaga.

A Sabadell:

A les 6 del matí, esmorzar popular al Mur de la Llibertat, al davant de l’estació Can Feu | Gràcia d’FGC. Heu de venir preparats i no us deixeu l’armilla a casa, perquè a les 6.30 h anirem d’excursió.

A les 12 del migdia, manifestació: inici als Jutjats a l’Eix Macià, per anar després cap al Racó del Campanar pel c. de Pi i Margall, la pl. de la Creu Alta, av. Onze de Setembre, via Massagué i passeig de la Plaça Major..

Ajudeu-nos a fer-ne difusió: us podeu descarregar el cartell de la convocatòria aquí...

Aquesta vaga és una protesta contra un judici que és una causa general contra el dret a l’autodeterminació, sense les mínimes garanties democràtiques, mitjançant el qual es vol imposar, amb l’excusa de la unitat d’Espanya, un estat autoritari. Aquest judici és, de fet, una amenaça a la dissidència i als drets civils i polítics i, per extensió, posa en perill tots els altres drets que tant ens ha costat aconseguir.

 

.