Òmnium Anoia et convida a l’exposició “La Revolta Catalana”, de Jordi Borras, en el marc del “FineArt Igualada”

Actualitat

L’acte de presentació serà el proper divendres 1 de març, a les 19h al Casal Popular d’Igualada El Foment.

FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs d’arreu del món. Les exposicions es reparteixen per diverses sales de mostres fotogràfiques efímeres. La mostra s’ha consolidat com un referent en els circuits fotogràfics a nivell estatal. Aquesta iniciativa va sorgir l’any 2012 de la mà de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada amb l’objectiu d’apropar la fotografia a tots els públics, dinamitzar els locals on es duen a terme les exposicions i obrir Igualada com a ciutat fotogràfica i de disseny.

Òmnium Anoia presentarà el foto-periodista Jordi Borràs que exposarà La Revolta Catalana, un recull de fotografies que posa el focus en la tardor del 2017, amb el referèndum de l’1 d’octubre.

La Revolta Catalana explica, a través de la fotografia, els fets que han assenyalat un punt d’inflexió per a la història del nostre país: el referèndum, la declaració d’independència, les grans manifestacions, l’espanyolisme i l’extrema dreta als carrers de Catalunya, la repressió, la presó i l’exili, el jou del 155….

Tota la mostra són fotografies d’un passat molt recent que sense cap mena de dubte han marcat i marcaran l’esdevenir d’un país que es mou a gran velocitat cap a un rumb incert, però amb una indubtable voluntat de ruptura.