Concentracions a Valls, Alcover i Cabra del Camp per la llibertat dels presos polítics

Actualitat

Coincidint amb l’inici del Judici a la Democràcia, Òmnium Cultural i l’Assemblea han convocat aquesta tarda una concentració de rebuig a aquest procés judicial a la Plaça del Blat de Valls,  que de nou s’ha omplert.

En l’acte s’ha llegit el manifest unitari i després s’ha fet un llarg aplaudiment en suport als  presos i exiliats polítics quant diferents voluntaris han aixecat les seves fotografies. S’ha acabat la concentració amb el cant dels Segadors.

A Cabra del Camp també s’han concentrat una cinquantena de veïns que han volgut donar el seu suport als Presos Polítics davant l’inici del procés judicial. També a les 7 de la tarda, a la Plaça de l’Església, tres veïns del poble han llegit el manifest i l’acte s’ha tancat amb el cant d’Els Segadors.

L’altre punt de concentració ha estat a la Plaça Nova d’Alcover, on un centenar de veïns s’han reunit per acusar un estat demofòbic i injust. El manifest ha estat llegit per membres de l’ANC, Òmnium i partits polítics locals. Ha acabat l’acte amb el cant d’Els Segadors, amb l’acompanyament del grup de grallers.