Crònica de l’Assemblea General Ordinària d’Òmnium Les Corts

Actualitat

El passat dijous 24 de gener es va celebrar, al Centre Cívic Josep M. Trias i Peitx, l’Assemblea General Ordinària de socis d’Òmnium Les Corts, en la qual varen participar una setantena de persones.

El president, Marc Magrinyà, conduí l’acte. Es va presentar la memòria d’activitats del 2018 i el pla de treball previst per aquest 2019. Per a aquest any, hi ha previstes una vintena d’activitats, a més a més de col·laborar activament en la campanya Judici a la Democràcia, que té com a objectiu denunciar la vulneració de drets fonamentals i l’intent de criminalitzar els drets democràtics de tot un poble.

El tresorer, Eusebi Carnicero, presentà el pressupost per al 2019. Tot seguit i després del torn de precs i preguntes, Ignasi Termes, membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural, explicà detalladament la campanya Judici a la Democràcia, relacionada amb l’imminent judici al president de l’entitat, Jordi Cuixart, i la resta de presos polítics i acusats en la macrocausa del procés. Explicà les accions que hi ha previstes per als propers mesos i respongué als dubtes i inquietuds dels assistents.

Seguidament, a tall de cloenda, Jordi Galves ens feu una xerrada-col·loqui amb el tema “La gent ho és tot, els polítics res”, en què els assistents pogueren intercanviar opinions sobre el moment polític i social actual.