Èxit d’assistència a la segona Assemblea General Ordinària d’Òmnium Sant Andreu

Actualitat

El passat divendres 2 de febrer, a les 19 h, es va iniciar, en segona convocatòria, l’Assemblea General Ordinària d’Òmnium Sant Andreu. Quasi un centenar de persones, sòcies i acompanyants, es van apropar al Centre Cultural Els Catalanistes per participar a l’assemblea.

Lourdes Pinyol, la presidenta de la junta, va inaugurar l’acte donant la benvinguda als assistents i presentant l’estructura de l’acte. Va presentar la memòria d’activitats del 2018 i va parlar de la comissió de País i de la necessitat d’incorporar-hi com més mans i braços millor, ja que s’apropa una època de feina intensa arran del Judici a la Democràcia. Montserrat Bach, membre de la junta, va presentar la comissió de Llengua i Educació. Tot seguit, Clara Corbella, també membre de la junta, va parlar de les activitats de Cultura. Finalment, Jaume Pérez, tresorer d’Òmnium Sant Andreu, va presentar el tancament de comptes del 2018 i el pressupost i pla de treball del 2019, que van ser aprovats per majoria en una votació a mà alçada.

Com a mitja part, el duet de veu i arpa format per Iris Mañà i Anna Farrés va interpretar un repertori compost per cançons operístiques i tradicionals catalanes del qual el públic en va poder gaudir enormement. Van rebre molts aplaudiments.

L’última part de l’assemblea va ser a càrrec de Jordi Redondo, membre de la junta directiva d’Òmnium Cultural, el qual va parlar del Judici a la Democràcia. Jordi Redondo va presentar la campanya i les accions que se’n deriven i, en el torn obert de paraules, va respondre els dubtes dels assistents.

A tall de cloenda, es va celebrar un piscolabis en què els assistents van poder intercanviar impressions entre ells i apuntar-se com a voluntaris a aquells projectes que més il·lusió els fa.