Òmnium Sarrià-Sant Gervasi celebra la seva primera Assemblea General Ordinària

Actualitat

El passat dimarts dia 29 de gener vam celebrar la primera Assemblea General Ordinària d’Òmnium Cultural Sarrià – Sant Gervasi al Centre Cívic Vil·la Urània, al barri del Farró.

Si el mes de maig de l’any passat es constituïa Òmnium Sarrià – Sant Gervasi, aquest mes de gener tocava començar a retre comptes de la feina feta fins ara i  presentar el que la junta es proposa endegar aquest any 2019. Molts socis i moltes sòcies es van acostar a Vil·la Urània per conèixer de primera mà l’activitat de l’entitat al nostre districte.

El president, Jaume Massons, va repassar totes les activitats realitzades tant de caràcter més cultural, com ara el Concert Groc del mes de juliol, l’obra de teatre sobre Puig i Cadafalch o la presentació del llibre El cavaller Floïd; així com les més reivindicatives, l’arbre dels desitjos de la vigília de Reis, la participació al a cantada davant del Centre Penitenciari Lledoners, entre moltes d’altres.

Mercè Colet, la tresorera va presentar el comptes tancats, així com el pressupost del 2019, a partir de la proposta d’activitats que va exposar el president i en què, a més d’activitats ja tradicionals, com la parada de Sant Jordi o el concert de Nadal, va presentar les noves que tindran lloc al llarg d’aquest any com ara el maridatge de tast de vins i poesia, per esmentar la proposta més celebrada.

En acabar, la part més formal de l’assemblea, la vicepresidenta, Glòria Freixa, va explicar la jornada de treball de les diverses seus territorials uns dies abans per començar les accions de la campanya Judici a la Democràcia.

La membre de la Junta Nacional, Roser Sebastià, va clausurar l’assemblea explicant la campanya del Judici a la Democràcia i les accions que se’n deriven i va reivindicar la tasca tradicional d’Òmnium, tan vigent i necessària, encara: “Treballem per la construcció d’un futur compartit. Per això volem fer de la llengua, l’educació i la cultura l’instrument per fer-ho possible.”