Òmnium celebra la quarentena d’assemblees territorials arreu del país sota el lema #EnsJutgenATots

Actualitat

Les seus territorials aprofiten les respectives assemblees per presentar els socis les accions de campanya Judici a la Democràcia #JoAcuso

Les seus territorials d’Òmnium Cultural estan celebrant aquestes setmanes les respectives assemblees territorials, on es posaran en comú els respectius plans de treball per enguany. En alguns casos, també se celebren eleccions per escollir nova junta directiva com, per exemple, a l’Alt Empordà, Anoia, Lleida-Ponent, Sants-Montjuïc, Solsonès o Terrassa.

Enguany, destaca la presentació del seguit d’accions de campanya que des d’Òmnium Cultural es preveu desplegar en el marc de l’imminent judici contra els dirigents independentistes. Aquestes mobilitzacions requeriran de la implicació de tots els socis i voluntaris de l’entitat.

El cicle de preparació del pla de treball d’enguany d’Òmnium Cultural es tancarà amb la celebració de l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc al mes de març.

Òmnium Cultural, amb més de 134.000 socis, compta amb una quarentena de seus arreu del país. Les juntes directives territorials, escollides periòdicament pels socis, són qui desplega el gruix de projectes i campanyes de l’entitat així com una programació cultural de proximitat.