Club de lectura: “Aprendre a parlar amb les plantes”, de Marta Orriols

Actualitat

Òmnium Les Corts, juntament amb la llibreria El Gat Pelut, iniciem la primera edició del club de lectura. Socis i sòcies, veïns i veïnes, que us agrada llegir, parlar de llibres, compartir o descobrir nous autors, coneixeu la llibreria El Gat Pelut i la seva propietària, la Marta? Amb la seva ajuda i col·laboració, iniciem el club de lectura d’Òmnium les Corts.

Comptarem, sempre que sigui possible, amb la presència de l’autor, traductor o editor del llibre seleccionat, que de ben segur ens faran gaudir encara més de cada obra i desgranar-ne tots de detalls interessants. No us ho perdeu!

La primera sessió tindrà lloc el proper dia 27 de febrer a les 20 h, a la llibreria El Gat Pelut (carrer Caballero, 58). La primera lectura és Aprendre a parlar amb les plantes, de Marta Orriols, una de les tres novel·les finalistes de la segona edició del Premi  Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any. Comptarem amb la presència de l’autora per poder-hi conversar una bona estona. Si encara no teniu el llibre, podeu apropar-vos a El Gat Pelut, que la Marta us en guarda un exemplar!

Cal inscripció prèvia al formulari per assistir al club de lectura. Les places són limitades! Us hi esperem!