Nova programació d’Els dimarts d’Òmnium i el Centre de Lectura

Actualitat

Aquest trimestre, Òmnium Baix Camp i el Centre de Lectura de Reus us proposen tres noves trobades per conèixer novetats editorials.

Comptarem amb la presència dels escriptors Núria Cadenes, Maria Barbal i David Cirici, com sempre, els dimarts a les 19.30 h al Centre de Lectura.

22/01 Núria Cadenes i Alabèrnia (Barcelona, 1970) és escriptora i treballa de llibretera i periodista. A “Secundaris” ens transport a la Barcelona  del Turó i al barri del Turó de la Peira, antítesi de la imatge de la ciutat olímpica.

6/02 Maria Barbal i Farré (Tremp, 1949) ens presenta la seva nova novel·la  “A l’amic escocès” , un nou retorn de l’autora de “Pedra de Tartera”  a la memòria del Pallars, en que es donen la mà diversos personatges i la història de la Guerra Civil.

5/03 David Cirici i Alomar (Barcelona, 1954) en la seva nova novel·la ‘L’olor de desig’ (Proa) ret homenatge al feminisme històric, al temps que fa una exploració de la ceguesa amb la narració d’una relació fora del comú.

Pel que fa a les activitats del segon trimestre, us avancem  que comptarem amb la presència de Margarida Aritzeta (9 d’abril), Ramon Solsona (7 de maig) i Josep Casulleras (4 de juny)