Connexions d’Altura organitzada per Carmel Amunt

Actualitat

El passat 29 de novembre Òmnium Horta-Guinardó vam ser una de les entitats participants a la jornada Connexions d’Altura organitzada per Carmel Amunt, que va tenir lloc a l’espai jove Boca Nord.

Aquesta jornada va ser un punt de trobada de totes les entitats que treballen per fer del Carmel un barri millor. Des de la Junta d’Horta Guinardó tenim la voluntat d’introduir-nos al Carmel i al seu teixit associatiu per compartir els nostres espais amb la resta d’entitats i començar a treballar als seus carrers.

Òmnium mai ha estat present al Carmel d’una forma activa, i pensem que és hora de canviar aquesta situació. Els valors que defensa i promou Òmnium Cultural són, potser ara més que mai, imprescindibles en un territori tant plural com aquest, que ha superat les seves dificultats al llarg dels anys gràcies a la gent de carrer i les seves lluites. Sense aquestes lluites no s’hagués aconseguit el Carmel que coneixem ara. Durant la trobada les entitats vam explicar qui som, quina feina fem i què creiem que podem aportar al bari del Carmel. I també vam posar l’accent en establir vincles entre nosaltres i mirar en què ens podem ajudar i quins espais volem compartir.

Malgrat ser entitats molt diverses entre nosaltres, totes ens podem ajudar per aconseguir el nostre objectiu comú: cohesionar la nostra societat i treballar per la igualtat d’oportunitats en tots els àmbits.

Amb aquesta trobada Òmnium Horta Guinardó va fer un gran pas. Des de la Junta estem molt contents! Ara toca seguir treballant cap a aquesta direcció i seguir cosint els vincles necessaris per portar la nostra entitat, també, al barri del Carmel.

Si teniu alguna idea o proposta de com podem millorar aquesta feina no dubteu en escriure’ns al correu electrònic de la Junta: [email protected] o també rebre les nostres activitats a través del canal de telegram: https://t.me/omniumhortaguinardo