El dia 1 vine a col·laborar amb Òmnium al Bages i al Moianès!

Actualitat

A partir del gener, divuit líders sobiranistes s’asseuran al banc dels acusats del Tribunal Suprem per haver organitzat, facilitat o donat suport al referèndum de l’ 1-O. Un d’ells és Jordi Cuixart, el president de la nostra entitat, empresonat per haver exercit els seus drets fonamentals el 20S. Serà un judici polític, sense garanties, contra els drets fonamentals i les llibertats i com a revenja de l’1-O.

Es per això que ens hem de preparar per fer front a aquest judici vergonyós, mobilitzar-nos com mai i sumar forces amb tots els demòcrates per fer front a l’atac més important contra la democràcia a l’Estat espanyol des de la fi del franquisme. Ens trobem davant de la campanya més important d’Òmnium, i cal que tinguem clar que el futur de Cuixart, dels presos i del país depèn de nosaltres.

Es per això, que per donar el tret de sortida a la nova campanya d’Òmnium, us convoquem el dia 1 de desembre a les següents accions, a les quals us demanem que us inscrigueu mitjançant els enllaços corresponents.

PARADES INFORMATIVES:

MANRESA

Mercat de la Sagrada Família:
Matí de 10 a 13 :30 h

Crist Rei:
Matí de 11 a 13:30 h
Tarda de 16:30 a 20:00 h

SANTA MARIA D’OLÓ –> Plaça Sant Antoni Maria Claret:
Matí de 10 a 13:30 h

CASTELLTERÇOL –> Plaça Enric Prat de la Riba:
Matí de 10 a 13:30 h

* PER VENIR A QUALSEVOL D’AQUESTES PARADES, US PODEU INSCRIURE AQUÍ.

 

ENCARTELLADES

MANRESA

Mercat de la Sagrada Família:
Hora: 10:30 h

Crist Rei:
Hora: 10:30 h

SANTA MARIA D’OLÓ –> Plaça Sant Antoni Maria Claret:
Hora: 10 h

CASTELLTERÇOL –> Plaça Enric Prat de la Riba:
Hora: 10 h

* PER ASSISTIR A QUALSEVOL D’AQUESTES TROBADES PER ENCARTELLAR, US PODEU INSCRIURE AQUÍ.

A la seu d’Òmnium Bages-Moianès (Sobrerroca, 38, Manresa) disposarem de cartells, així que si voleu organitzar encartellades als vostres pobles o viles, feu-nos-ho saber trucant, de 7 a 9 del vespre, al 938726321, o bé enviant-nos un correu a [email protected].