Escull els millors audiovisuals en català

Actualitat

Com cada novembre arriba a La Sala una nova edició dels Premis i Mostra d’Audiovisual en Català, VOC. A Rubí la projecció dels curtmetratges i documentals es farà el proper 18 de novembre. Els assistents podran votar les obres que més els hi hagin agradat i aspirar a guanyar una subscripció gratuïta a la plataforma audiovisual Filmincat.

VOC és un un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Juntament amb Rubí, hi participen uns altres trenta-sis municipis catalans que també votaran les obres seleccionades. Les categories que concursen pel premi es divideixen en: premi del jurat al millor curtmetratge, premi del públic al millor curtmetratge, premi del jurat al millor documental i premi del públic al millor documental. Els guanyadors rebran un xec de 4.000 euros que es lliurarà a la festa de cloenda del VOC el 30 de novembre. Enguany també podreu participar a la categoria al millor videoblog, websèrie i nou format web.

Només cal que enregistreu els vostres vídeos d’una durada màxima de 30″ i els pugeu a qualsevol xarxa social amb l’etiqueta # LlibertatCàmeraAcció. Per a poder concursar, els vídeos hauran d’anar al voltant dels drets civils, de la lluita contra la repressió o la reivindicació de la llibertat d’expressió. La data límit per publicar els vídeos a les xarxes socials és el 25 de novembre. Els guanyadors rebran una càmera GoPro.

Des d’Òmnium Cultural t’animem a que participis als premis VOC, concursant-hi o participant a la selecció de les millors obres. T’hi esperem el proper 18 de noviembre a partir de les 10.30 del matí al teatre municipal La Sala.

 

Vota a: http://voc.cat/vota/