El dotzè Tocats de Lletra ens parla de ‘nexes’

Actualitat

Òmnium Bages col·labora un any més amb el festival literari Tocats de Lletra, coordinat per l’Ajuntament de Manresa i el Gremi de Llibreters de Catalunya.

Aquesta dotzena edició es fa del 17 al 30 d’octubre, amb l’etiqueta de nexes i proposa recitals poètics, xerrades, exposicions, activitats per a infants i espectacles diversos, que ompliran Manresa durant dues setmanes.

Del conjunt d’actes us volem recomanar especialment l’espectacle inaugural del dia 19, en homenatge a Montserrat Abelló, i els que estan organitzats o coorganitzats per Òmnium Bages-Moianès:

‘La fi del món ha començat’
Poemes de Blai Bonet recitats per Laura Aubert, acompanyada al violí per Adrià Aubert (organització: Tocats de Lletra, Òmnium i Gremi de Llibreters de Catalunya).

Serà dissabte, 20 d’octubre, a les dotze del migdia, a la Plana de l’Om, de Manresa.

 

‘País petit’
Amb Lucía Aldao, Harkaitz Cano i Sònia Moll, amb l’acompanyament musical de Núria Planell a l’acordió (organització: Tocats de Lletra, Òmnium Cultural i Gremi de Llibreters de Catalunya).

Serà dissabte, 20 d’octubre, a les vuit del vespre, al refugi antiaeri del Grup Escolar Renaixença, de Manresa.

 

‘I de bon matí l’adeu’
L’actriu Lluïsa Mallol recitarà una selecció de poemes de Manuel Forcano, acompanyada a la viola de roda per Marc Egea (organització: Tocats de Lletra, Òmnium i Gremi de Llibreters de Catalunya).

Serà dissabte, 27 d’octubre, a les dotze del migdia, a la Plana de l’Om, de Manresa.

 

‘Visuals i dits i nas i orelles i gust de cireres’
Presentació del recull de relats breus relacionats amb els cinc sentits, escrit per Pep Molist, Lolita Bosch, Joaquim Carbó, Gabriel Janer Manila, Jaume Cela, Olga Xirinachs… (organització: Òmnium i Biblioteca del Casino).

Serà dimarts, 30 d’octubre, a les set del vespre, a l’Espai Òmnium (Sobrerroca, 38. Manresa)