Cinema en català, i més a prop !

Actualitat

És un projecte que té per objectiu promoure la llengua catalana a la gran pantalla i potenciar el cinema com a eina de cohesió, gaudi col·lectiu i aprenentatge.
En aquesta novena edició us oferim un programa amb pel·lícules ben variades i per a tots els gustos. A partir d’ara inclourem els subtítols en català, sempre que sigui possible, durant les projeccions. D’aquesta manera volem facilitar, encara més, l’aprenentatge de la nostra llengua.

LLOC
Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona (c. Major, 14)
HORA
A les 18 h
Entrada LLIURE fins a cobrir l’aforament de la sala

ACTIVITAT GRATUÏTA

Us hi esperem!

Programa:

Dimarts 16 d’octubre

Wonder
Dirigida per Stephen Chbosky
Estats Units, 2017
Durada: 108 min

Auggie Pullman és un nen que va néixer amb una malformació facial. Després de deu anys anant d’hospital en hospital i passant llargs períodes de temps a casa seva, haurà de fer front a un gran repte: anar per primera vegada a l’escola. Basada en la popular novel·la homònima de R.J. Palacio

Dimarts 20 de novembre

La lliga dels homes extraordinaris
Dirigida per Stephen Norrington
Estats Units, 2003
Durada: 106 min

En plena època victoriana, el govern anglès viu atemorit davant la incapacitat de fer front a un diabòlic pla per dominar el món. L’única solució passa per contractar els aventurers més extraordinaris: Allan Quatermain, el doctor Henry Jekyll, el capità Nemo i Dorian Gray. Basada en la sèrie de còmics fantàstics d’Alan Moore.

Dimarts 18 de desembre

Irrational man
Dirigida per Woody Allen
Estats Units, 2015
Durada: 94 min

Abe Lucas, un professor de filosofia en plena crisi existencial, arriba a una nova universitat. Allà es troba amb dues dones: Rita Richards, una professora solitària que busca que la salvin del seu matrimoni infeliç; i
Jill Pollard, la seva millor alumna, que es convertirà aviat en la seva amiga. Encara que Jill està enamorada de la seva parella, troba irresistible la personalitat turmentada d’Abe.

Dimarts 22 de gener

Contratemps
Dirigida per Oriol Paulo
Espanya, 2016
Durada: 106 min

Adrián Doria, un jove i exitós empresari, es desperta a l’habitació d’un hotel al costat del cadàver de la seva amant. Acusat d’assassinat, decideix contractar els serveis de Virginia Goodman, la millor preparadora de testimonis del país. En el transcurs d’una nit, assessora i client treballaran per trobar un dubte raonable que l’alliberi de la presó.

Més informació a https://bptbloc.wordpress.com/