Recuperem la força de l’1 d’octubre a Figueres

Actualitat

El proper dia 1 d’octubre tenim la tasca de Recuperar tota la força que vam treure fa un any. Per això des de la PLataforma 1 d’octubre Figueres i la Coordinadora de Figueres per la República us presentem els actes que farem aquell dia.

A les 12.00 h tothom haurà de sortir dels seus llocs de treball o anar davant els col·legis electorals per reivindicar la manca de drets i llibertats polítiques que estem patint, a més de tota l’onada repressiva.

A partir de les 18.00 h ens reunirem a al Plaça Triangular on farem un taller de cartells i hi haurà un mural on podrem penjar els nostre records d’un dia que va marcar-nos a tots i totes.

Quan siguin les 19.00 h començarem una cercavila que recorrerà alguns dels col·legis electorals que fa un any van ser símbol de força popular i resistència pacífica.

Per últim, anirem a la Plaça 1 d’Octubre de 2017 (fins dilluns la Plaça de l’Institut Ramón Muntaner) on a les 20.00 h inaugurarem la seva nova denominació per fer honor a una data que ha marcat el nostre país.

T’hi esperem! Et necessitem per seguir demostrant la força que tenim!