Crònica de la concentració per la llibertat dels presos polítics a la plaça de la Vila de Gràcia del dia 18 de desembre de 2017

Actualitat

Núria Pla, Pere Sànchez i Marta Buch van posar veu a la concentració.

Marta Buch, gerent de Lluïsos de Gràcia, va llegir un text per als presos i ex-presos polítics que havia escrit específicament per a l’ocasió. I Núria Pla va llegir una carta que el conseller Joaquim Forn li va escriure des de la presó el dia 13 de novembre.

A la concentració s’hi van aplegar prop de dues-centes persones que van seguir les lectures dels textos, uns minuts de silenci, la interpretació del Cant dels ocells (Paquita Alemany, guitarra, Josep Fornés, flauta, Jordi Martínez, flauta dolça, i el grup Cap i pota, tres clarinets) i, amb especial emoció, les paraules de Pere Sànchez, pare de Jordi Sànchez. Va explicar que acabava de parlar per telèfon amb el seu fill i que li havia demanat que no ens creguéssim totes les notícies que arriben d’ell, que l’han canviat de mòdul i res més. També, que traslladés un agraïment a tots els participants a les concentracions. Pere Sànchez va acabar el seu parlament amb un “Visca Catalunya!”.

ANC, Òmnium i CDR de Gràcia convoquem una concentració setmanal cada dilluns, a la plaça de la Vila de Gràcia, per reclamar la llibertat dels presos polítics. Aquests actes inclouen minuts de silenci, petites intervencions musicals i lectures de textos. Podeu enviar propostes a [email protected].

Els dies de Nadal i Cap d’Any també us esperem. Vindran glosadors i cantaires de diferents corals de Gràcia.