Sopar Groc Solidari a Manresa

Actualitat

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Bages-Moianès organitzen un sopar reivindicatiu a Manresa el divendres 31 d’agost a la plaça Sant Domènec per denunciar la repressió exercida per l’estat espanyol al llarg de la història i per recaptar fons per a les caixes de solidaritat amb els presos i exiliats actuals.

El Sopar Groc Solidari amb els polítics empresonats o exiliats es farà el divendres 31 d’agost a partir de 19 hores a la plaça Sant Domènec de Manresa. Els parlaments començaran a les 20h. i el sopar serà una hora més tard.

Abans de l’àpat hi haurà els parlaments relacionats amb la repressió exercida per l’estat espanyol sobre Catalunya en diferents períodes de la història, no només sobre els actuals ostatges, sinó sobre totes les persones que han estat víctimes de la repressió que exerceixen els poders de l’estat. Hi participaran Laura Masvidal, parella de Joaquim Forn, en representació de l’Associació Catalana pels Drets Civils, l’historiador, Josep Maria Solé Sabaté i la lingüista, Blanca Serra. L’acte es clourà amb un quinto solidari.

L’aforament és limitat i es recomana comprar el tiquet abans del dijous 30 d’agost a l’Espai Òmnium (Sobrerroca, 38) o bé al Centre Excursionista de la Comarca de Bages (Urgell, 16) de les 19 a les 21 h. El preu de l’àpat és de 10 euros per als adults i 6 euros per als infants.

La característica principal d’aquests sopars és que els fons recollits es destinen a les caixes de solidaritat amb els presos polítics empresonats o exiliats.

Podeu veure el cartell de l’acte, aquí.