Ajuda’ns a omplir Sant Cugat de democràcia

Actualitat

Si tens un balcó, penja-hi la paraula ‘democràcia’!

Amb l’objectiu de difondre el concepte de Democràcia arreu del país, des d’Òmnium hem engegat una acció per pintar més de cent murals, grafits, cartells i pancartes a tot Catalunya amb aquesta idea. La campanya ‘Omplim el país de democràcia’ s’emmarca en la Crida per la Democràcia que Òmnium Cultural ha començat per defensar els ciutadans davant l’actitud totalitària de l’Estat espanyol.

Per aquest motiu, animem a tots els santcugatencs que ens ajudeu a penjar pancartes o lones de diferents llargades als balcons, finestres o altres llocs visibles de l’espai públic. Sobretot en aquells llocs que tinguin molta visibilitat! Contacteu-nos a [email protected] o al 935830874 i ens posarem en contacte amb vosaltres per facilitar-vos el material.

La Crida per la Democràcia té com a objectiu denunciar el progressiu retrocés de drets i llibertats que es viu a l’Estat espanyol i defensar el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre (a la web de la Crida tots els detalls de la campanya). Amb diverses accions i mitjançant les noves tecnologies, la Crida està en alerta permanent a través d’un número de WhatsApp on tothom es pot afegir enviant un missatge precisament amb la paraula democràcia: 696 000 699.