Manresa pel Sí organitza autobusos a la concentració del dia 11 a Barcelona

Actualitat

Es preveu que aquesta setmana el president Puigdemont i el vicepresident Junqueras anunciaran la data del referèndum i la pregunta que s’hi formularà. Som allà on volíem ser, a un pas del referèndum que ens ha de permetre, un cop guanyat, no ho oblidem, assolir la independència i fer el pas definitiu cap a la República Catalana.

Ben segur que la reacció del govern espanyol serà furibunda i les amenaces que ens oferiran seran de l’alçada d’un campanar. Ara ens toca, doncs, demostrar a qui calgui que la societat catalana vol el referèndum, que estem disposats a defensar-lo fins on calgui i que cap amenaça ens farà desdir ni fer cap pas enrere.
 
L’ANC, Òmnium i l’AMI, les tres entitats de forma unitària, fan una crida a participar en la concentració de diumenge, 11 de juny, a les 12 del migdia, a la plaça Puig i Cadafalch (les quatre columnes). Arriba l’hora de la veritat i no podem fallar. Ho farem perquè estem convençuts que EL REFERÈNDUM ÉS DEMOCRÀCIA!.
 
Servei d’autobusos  
 
Al Bages, els punts de venda de bitllets són els habituals i a Manresa es poden adquirir a l’Espai Òmnium (Sobrerroca, 38, fins al dijous dia 8, de 19 a 21 h, tel. 938726321) o bé per internet a: https://www.inscriu.me/ca/autobusos-a-barcelona-11-de-juny. La sortida dels autobusos des de Manresa serà diumenge, a les 9.30 h, de l’estació d’autobusos. Tornada, en acabar la concentració, entre les 14 i les 15 h. Preu d’anada i tornada: 6 euros.