Inaugurada l’exposició de ‘Lluites veïnals a Rubí’

Actualitat

Els rubinencs que es van acostar a la plaça de la Nova Estació van poder conèixer les 4 lluites que tracta l’exposició

El passat divendres 12 de maig es va presentar l’exposició ‘Lluites veïnals a Rubí’ que reconeix 4 lluites dels barris de Ca n’Oriol i la Plana del Castell, elaborada amb la col·laboració de les dues associacions de veïns.

Una cinquantena de persones van assistir a la inauguració que va comptar amb la presència de l’historiador Eduard Puigventós; el president de l’Associació de Veïns de la Plana del Castell, Òscar Arnaiz; el president de l’Associació de Veïns de Ca n’Oriol Antonio Garcia, i el president d’Òmnium Rubí, Martí Pujol. Puigventós va fer un petit repàs de la situació dels barris de la ciutat en els anys 50, que va ajudar a posar en context les 4 lluites relatades. Arnaiz i Garcia van parlar de la situació dels respectius barris i Pujol va agrair la participació de totes les persones que han fet possible el disseny de l’exposició i va explicar el marc de l’exposició que s’inclou dins la campanya nacional ‘Lluites Compartides‘, d’Òmnium Cultural.

L’exposició es podrà veure, de moment, aquest dissabte 27 de maig de 10 a 19 h a la plaça de Ca n’Oriol i el 24 de juny a la plaça Marquès de Barberà de la Plana del Castell. 

Veure notícia a Rubitv