Cuina Catalana Avui (Suspès)

Actualitat

[16/09/2004] Òmnium Cultural de Badalona participa com cada any en el Correllengua. Ho fa repetint l’activitat de l’any passat i torna a convocar els badalonins i badalonines a una sessió de ‘Jocs de Llengua’, el dissabte 2 d’octubre. Les persones que participin en aquesta activitat, que tindrà lloc a la plaça de la Vila de Badalona, d’11 a 14 hores, hauran de trencar-se el cap fins a resoldre els diferents jocs proposats (sopes de lletres, 7 diferències, etc), tots pensats per a practicar el català. Entre el s seleccionats, es sortejaran diversos diccionaris oficials, cortesia de la Caixa de Pensions.Més informació, aquí.

El Curs de Cuina Catalana programat per aquest dijous 14 d’octubre ha estat suspès per no haver aconseguit el número mínim d’inscripcions.

Curs de cuina catalana 

A càrrec de Dolors Gómez Pardo, d
irectora de Lleure, escola de cuina del Bages

Durada del curs: dies 14, 21, 28 d’octubre i 4 de novembre 
Horari: de 7 a 9 del vespre
Lloc: escola de cuina Lleure, c. Nou, 8, 2n de Manresa

Continguts del curs:

Elaboració de diferents plats dels Països Catalans, basats en la tradició i els productes del país, però que esdevenen un estructurat i fàcil plat de fantasia actual que ens servirà per delectar el nostre paladar i per impressionar els nostres convidats.
Es cuinaran primers plats variats, segons plats, carns, peixos, etc. i saborosíssimes postres catalanes.

A cada inscrit/a, se li lliurarà un dossier amb les receptes dels plats que es cuinaran, una explicació de la procedència del plat i moltes coses més.

Informació i inscripcions: Secretaria de la delegació

(c. del Bruc, 99, 1r de Manresa’tel. 938726321), o bé a l’adreça electrònica: [email protected] de dilluns a divendres, de vuit a nou del vespre, fins al 8 d’octubre

Import: 50 euros (45 per als socis)
Amb la col·laboració de Carrefour Manresa.

Més informació  

Notícies relacionades:
El Portal de Manresa
Vilaweb Manresa