Eva Santana amanirà aquest dijous amb humor i experiència personal una reflexió sobre el fet d’escriure

Actualitat

Curs de correcció de textos (nivell K) a càrrec de Marta Torra i Curs de novel·la contemporània a càrrec de Lluís Calderer Curs de correcció de textos (nivell K) a càrrec de Marta Torra 27.10.2004 – 02.06.2005 Del 27 d`octubre al 2 de juny (45 h) Cada dimecres, de les vuit a dos quarts de deu del vespre Curs preparatori per a l`obtenció del certificat de capacitació per a la correcció de textos (orals i escrits) de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. L`import és de 145 euros (120 per als socis). Curs de novel·la contemporània a càrrec de Lluís Calderer 01.11.2004 – 31.05.2005  De novembre a maig (7 h) Un dijous al mes, de vuit a nou del vespre Anàlisi de set novel·les senyeres de la literatura universal, que es comentaran en set sessions, després d`una lectura prèvia de cadascuna de les obres per part dels inscrits al curs. L`import és de 60 euros (45 per als socis). Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se a la secretaria de la delegació (c. del Bruc, 99 – tel. 938726321), de dilluns a divendres, de vuit a nou del  vespre, al c/e- [email protected], o bé al Centre de Normalització Lingüística Montserrat (pl. Pedregar, 1 -tel. 938721707), de nou del matí a dues del migdia.

[02/11/2004] La xerrada que Eva Santana oferirà aquest dijous, 4 de novembre, a la sala de destil·lació de l’Anís del Mono dins el cicle ‘El desconcert de la literatura’ mirarà de respondre la pregunta: ‘viure d’escriure… és possible?’. Amanit amb humor i experiència personal, l’estil de Santana assegura una bona estona a les persones que s’acostin al local modernista.

Eva Santana (Badalona, 1972) ha publicat: Els maldecaps de l’Emi Pi. (Ed. Columna, col.lecció Xip, núm. 2) i Parents, amics i altres calamitats inconfessables. Ed. Planeta, col.lecció Ramon Llull. Ha obtingut el premi Ciutat de Badalona-Països Catalans Solstici d’Estiu, 1995 amb l’obra "Els maldecaps de l’Emi Pi" (Ed. Columna).

Més informació sobre Eva Santana, aquí.

La xerrada serà el dijous, 04 de novembre, a les 19.30 hores a la sala de fabricació de l’Anís del Mono (carrer Eduard Maristany, 115 ,Badalona). La llibretera de la Daina presentarà l’autora.  La xerrada està inclosa dins els actes de la Nit de Santa Llúcia.

Més informació, cliqueu sobre la imatge:

L'esdeveniment més important de les lletres catalanes tindrà lloc a Badalona el desembre de 2004 

 

Xerrada d’Eva Santana, el maig passat al Centre Cívic la Colina, en l’entrega dels premis literaris d’ÒC.