La Carrau i Brams per Sant Joan

Actualitat

18/04/07 (Redacció ÒC) Com ja és tradicional, el dia 23 d`abril Òmnium Cultural sortirà al carrer per celebrar amb la ciutadania la Diada de Sant Jordi. Podreu trobar la paradeta de l`entitat a la cantonada de la Rambla Catalunya amb el carrer Diputació. En un dia en què la cultura és la protagonista, l`entitat estarà present enmig de les parades de llibres per tal d`informar de les activitats que organitza per tal de potenciar la cultura dels Països Catalans.

La revetlla de Sant Joan es viurà a Igualada. Brams i La Carrau seran encarregats de donar la benvinguda a la Diada de Sant Joan, la festa nacional dels Països Catalans.
La festa començarà a les 8 de la vesprada, a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada. Allí hi haurà la rebuda de la FLAMA del CANIGÓ, portada en relleus per joves escolars des del cim del Canigó fins a la ciutat d’Igualada i encesa d’una FOGUERA a la plaça de l’Ajuntament. També hi haurà un espadat dels Moixiganguers d’Igualada en homenatge a la flama, lectura del manifest i repartiment del foc als representants de barris i entitats de la comarca.

A les 9 del vespre, a la plaça de l’Ajuntament: SOPAR POPULAR. Seguint l’èxit dels darrers anys, es proposaran tastes de la cuina catalana, molt adients per una nit en què la nostra gastronomia esdevé també protagonista. Segurament, es farà un sopar a base de tastets de coques de recapta i botifarra.

A les 10 del vespre, a la plaça de l’Ajuntament: ACTUACIÓ DE LA COLLA DE PETITS DIABLES D’IGUALADA. Per escalfar motors pel Correfoc, la colla dels Petits Diables d’Igualada realitzarà una exhibició pels voltants de la plaça de l’Ajuntament per mostrar la destresa dels més petits en el domini del foc.

A dos quarts d’11 del vespre, a la plaça de l’Ajuntament: CORREFOC amb les colles Mal-llamp de Santa Caterina, Diables d’Igualada, Grallers d’Igualada i una colla convidada. El correfoc finalitzarà a l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera.

A les 12 de la nit, a la pista de l’Ateneu Igualadí: CONCERT de REVETLLA amb:

LA CARRAU
BRAMS

Fi de festa amb gresca catalana!