El fet nacional català s’explicarà als visitants del Fòrum mitjançant una campanya que coordinarà Òmnium

Actualitat

Un any més la Plataforma per la Llengua celebrarà la diada de Sant Jordi sota l`eslògan “utilitza la llengua”. La bona acollida dels actes de l`any passat ens ha fet repetir el format, així es manté la mateixa essència que perseguiem però amb un disseny renovat; una alhenada d`aire revitalitzador per la nostra llengua, la llengua dels avantpassats i de les tradicions ancestrals del poble català, però nogensmenys una llengua viva i pròspera que anhela créixer i integrar els/les nouvinguts/des. Així doncs us convidem a totes i tots a participar en aquesta gran vetllada per la llengua catalana: Lloc: Plaça Catalunya de Barcelona. Presentació: Txe Arana Dinamització: Grup de Teatre Els Pirates Horaris: 17:30h Construcció d`un gran trencaclosques 17:45h Lectura de diversos textos a favor de la llengua catalana a càrrec d`alguns escriptors de renom del Pen-Club 18:15h Actuació musical de Feli Ventura i per acabar de Roger Mas Consulteu aquí les activitats de la CAL previstes per la Diada de Sant Jordi.

El passat dijous 22 d’abril es va presentar a la seu nacional d’Òmnium Cultural la campanya Free Catalonia – Catalunya Lliure que neix amb l’objectiu d’internacionalitzar la realitat nacional catalana i explicar-la als turistes que estiuegen a Catalunya i -sobretot- a les desenes de milers de visitants que atreurà el Fòrum de les Cultures. La iniciativa, coordinada per Òmnium, ha comptat amb el suport de desenes d’entitats, associacions, joventuts de partits i personalitats a títol individual que s’hi han adherit.

La campanya disposa d’un web específic en què es pot obtenir més informació i donar suport a la campanya (www.freecatalonia.com)