El Tríptic Poètic, a Montgat

Actualitat

La trobada de poetes del Barcelonès Nord aterra a Montgat en la clausura del cicle que l’ha portat per les 5 localitats del territori

Ja és el tercer any que Òmnium organitza una trobada amb poetes del Barcelonès Nord, amb el propòsit de teixir complicitats culturals a la comarca a través de la poesia en llengua catalana. Les dues primeres edicions s’havien fet a Santa Coloma de Gramenet, però enguany celebrem que s’ha ampliat a les cinc localitats del territori: Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs, Badalona, Tiana i Montgat. Les primeres ja s’han anat realitzant en les passades setmanes amb una molt bona acollida per part del públic, exceptuant el cas de Tiana, on l’acte finalment no es va poder realitzar.

Queda, doncs, gaudir dels nostres poetes més propers a la localitat de Montgat i tancar així aquest cicle de poesia que tants bons moments ens ha fet passar. Com sempre, tots els poetes llegiran els seus propis poemes en un esdeveniment d’entrada lliure al públic. Serà dimecres, 30 de novembre, a les 19:30h a la sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc (Ronda Països Catalans s/n). No us ho perdeu!

Gràcies per la bona rebuda del Tríptic Poètic i estigueu atents, perquè l’edició de l’any que ve es presenta amb moltes novetats!