Sants, Hostafrancs i la Bordeta completen la celebración del Correllengua 2016

Actualitat

La junta d’Òmnium Sants-Montjuïc participa d’aquest Correllengua, que es va haver de suspendre el 22 d’octubre per la pluja.

El passat dissabte 5 de novembre, després que se suspengués per la pluja, es va celebrar el Correllengua a Sants, Hostafrancs i la Bordeta a Cotxeres. Vam començar amb la instal·lació del mosaic fet per alumnes de diferents escoles, que cada any participen en el Correllengua, enguany dedicat a l’escriptora Montserrat Roig. La petada amb els Socarrimats de l’Infern i els Diables Barrufet van posar la nota de foc i tabals, just per despertar la curiositat dels vianants que passejaven pel carrer de Sants. Puntualment a les 8 del vespre es va llegir el manifest de Vicenç Villatoro, on cal destacar la defensa de l’ús social del català com a llengua d’ús.

La Màlaga, grup de Sants, va obrir el concert amb la seva rumba, encara amb poca participació, de mica en mica es va anar omplint l’auditori de Cotxeres. Mentre la rumba feia una pausa, es va fer el concurs de rap i hip-hop, dos participants. Per votació molt ajustada, el públic va decidir fer guanyadors Els Tres Cadells, que editaran una maqueta a l’estudi de gravació de l’escola Jam Session. Aquest concurs va ser presentat per Òmnium Sants-Montjuïc, on el president de la junta va fer de mestre de cerimònies atrevint-se, fins i tot, a rapejar!

Finalment, i amb el llistó ben amunt, la Màlaga va deixar pas a l’incombustible Miquel del Roig, que va fer les delícies als més joves. I tot l’auditori va ballar al ritme de la veu i guitarra solitària d’aquest fenomen musical. El concert va donar per acabat el Correllengua de Sants, Hostafrancs i La Bordeta 2016. Fins l’any vinent!