Assemblea 2016 “Mirades compartides, lluites compartides”

Actualitat

El 2 de novembre, a la Casa Elizalde, es va celebrar l’assemblea general ordinària d’Òmnium Eixample, que incorporava l’acte “Mirades compartides, lluites compartides”. Vegeu-ne les fotografies i el vídeo!

L’assemblea, amb una mesa formada per Marta Garsaball, Marina Gay i Elena Jiménez, va donar compte dels projectes realitzats durant l’any i va aprovar el pla de treball i el pressupost 2017; així com la renovació parcial de la junta, encapçalada per Gerard Pijoan i amb les incorporacions d’Estela Esteban i Virgínia Fernández.

Seguidament va tenir lloc l’acte “Mirades compartides, lluites compartides”, que va comptar amb les intervencions de Manel Camp, Lluís Soler, Xavier Antich i Jordi Cuixart.

Vegeu-ne el reportatge:

La vetllada va voler ser, també, un reconeixement als 4.500 socis d’Òmnium Eixample i a totes aquelles persones i organitzacions que col·laboreu activament amb la seu territorial.

Us animem a compartir lluites a través de les comissions (Llengua, Cultura, País, Educació i Cohesió social) i dels grups de barri (Sant Antoni, Esquerra de l’Eixample, Dreta de l’Eixample, Sagrada Família i Fort Pienc).

Sabeu que per fer-ho només cal adreçar un correu a [email protected]