Laura Borràs llegeix Llull al segle XXI als alumnes de batxillerat

Actualitat

La sala d’actes de l’Escorxador plena de gom a gom pels més de 150 alumnes

La sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca era plena de gom a gom pels més de 150 alumnes de batxillerat que assistien a la Matinal“Llegir Llull al segle XXI: El llibre de les bèsties avui“. Hi havia representats els instituts Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals de Vilafranca i l’Escola Intermunicipal de Sant Sadurní d’Anoia.

L’acte va  comptar amb la presència de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, professora de literatura i especialista en Llull, que es va posar els assistents a la butxaca amb el seu discurs amè, engrescador i actualitzat. Com a exemple va mostrar un treball sobre Llull, que va anomenar Llull 2.0, a partir d’un vídeo fet per una estudiant adolescent. A continuació un grup d’alumnes de l’IES Milà i Fontanals, van llegir alguns fragments del Llibre de les bèsties

Aquesta activitat s’emmarca dins els actes de l’Any Llull i estava organitzada per la Secció Literària de l’Agrícol i Òmnium Alt Penedès, amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes.