13-N, vine a Barcelona!

Actualitat

Òmnium Bages i les assemblees del Bages de l’ANC convoquem tots els ciutadans a assistir a la concentració que es farà el proper diumenge, dia 13, a les dotze del migdia a l’avinguda Maria Cristina (davant de les fonts de Montjuïc), de Barcelona.

Hem entrat en una nova fase del camí cap a la construcció de la República catalana, una fase clau en la qual cadascú de nosaltres serà més imprescindible que mai. Arriba el moment de demostrar que som un país unit i a punt per defensar amb fermesa la democràcia i les nostres institucions. Òmnium Bages i les assemblees del Bages de l’ANC convoquem tots els ciutadans a assistir a la concentració que es farà el proper diumenge, dia 13, a les dotze del migdia a l’avinguda Maria Cristina (davant de les fonts de Montjuïc), de Barcelona, per demostrar que no deixarem sols els nostres representants. Ha de ser una gran manifestació de suport i de demostració ferma que continuarem avançant fins al final, malgrat totes les amenaces i les accions que pugui fer l’estat espanyol. Per facilitar l’anada a Barcelona, organitzem autobusos que sortiran de Manresa i de la majoria dels pobles de la comarca. L’hora de sortida serà les deu del matí (lloc de sortida de Manresa: Estació d’autobusos) i l’arribada, entre les dues i les tres de la tarda.

El preu és de 6 euros i els punts de venda de bitllets són els habituals de cada poble per l’Onze de Setembre. A Manresa, es poden adquirir a l’Espai Òmnium (Sobrerroca, 38, de dilluns a divendres, de 19:30 a 21 h, tel 938726321) o bé per internet a: https://www.inscriu.me/ca/autobusos-a-barcelona-13n.