Participeu dels actes d’Òmnium a Barcelona l’11 de setembre

Actualitat
cartell 11 setembre 2013 ÒMNIUM

La Via Catalana i la Festa per la Llibertat que organitza Òmnium al Passeig Lluís Companys seran els plats forts de la programació d’Òmnium per aquest 11 de setembre a la ciutat de Barcelona. Els actes, però, començaran de bon matí amb la tradicional ofrena al monument de Rafael de Casanova i la participació d’alguns membres de la Junta de l’entitat, encapçalats per la presidenta Muriel Casals, a l’acte institucional del Parc de la Ciutadella. A més a més. des de primera hora del matí, la 12a Fira d’Entitats dels Països Catalans, amb l’espai Òmnium inclós, estarà instalada al Passeig Lluís Companys.

A la tarda, hi haurà l’acte central i cívic d’aquesta Diada, la Via Catalana. Els socis i sòcies de l’entitat estaran repartits arreu del país en els més de 700 trams dels quals consta la Cadena Humana que enllaçarà El Pertús i Alcanar. La Junta Directiva de l’entitat se situarà al Passeig Pujades just a tocar del Passeig Lluís Companys on, acabada la Via Catalana, començarà la Festa per la Llibertat. Enguany, aquesta festa que compleix la seva 14 edició comptarà amb les actuacions de Gossos, Blaumut i Yacine and the Oriental Groove. La festa començarà a les 19.30h i serà presentada per Agnès Busquets. 

Més enllà dels actes a la ciutat de Barcelona, Òmnium organitza múltiples activitats al voltant de la Diada. Cal destacar les Marxes de Torxes de les quals podeu trobar tota la informació en aquest enllaç