Vols col·laborar en l’organització d’actes d’Òmnium Eixample?

Actualitat

Si vols col·laborar en l’organització d’actes d’Òmnium Eixample només cal que et posis en contacte amb nosaltres a través del correu [email protected].

Òmnium Eixample desenvolupa nombrosos projectes en relació a Llengua, Cultura, País, Educació i Cohesió Social. Els més propers seran el lliurament del Premi Sambori de la demarcació de Barcelona, la primera trobada del Grup de lectura Òmnium Eixample, les activitats de Sant Jordi…

Si tens ganes de participar activament en alguna d’aquestes iniciatives o d’altres que vulguis proposar, només has de dir-ho! Adreça un missatge a [email protected].

“Hi ha molta feina i l’hem de fer nosaltres, depèn de nosaltres. (…) La sort que tenim a Òmnium és que aquesta feina, que tenim ganes de fer, la fem entre gent amiga; i això dóna molta, molta força i moltes ganes de treballar. Per tant, als que abans dèieu: què podem fer? Doncs venir i treballar colze a colze, perquè segur que estareu construint el futur del nostre país i que ho fareu voltats de gent amiga. Posem-nos-hi ! Gràcies.”
Muriel Casals
Presidenta d’Òmnium Cultural (març 2010 – juliol 2015)
Acte de presentació d’Òmnium Eixample,
Palau Robert, 16 d’abril de 2015.

Per a més informació:
Diputació, 276, principal. Barcelona
[email protected]
www.omnium.cat/barcelona-eixample
www.facebook.com/omniumeixample
@OmniumEixample

Eixample: Twitter | Facebook | Apartat web
Eixample: Twitter | Facebook | Apartat web