Sentit agraïment del Consistori santcugatenc a l’expresidenta M. Rosa Caballé i el seu equip

Actualitat

L’alcaldessa, la Tinent d’Alcalde Cultura i Promoció de la Ciutat i la seva Directora, van rebre en el mateix acte el nou President, en Lluís Bonet, i la seva Junta.

La setmana passada l’alcaldessa Mercè Conesa, la Tinent d’Alcalde de Cultura i Promoció de la Ciutat Carmela Fortuny i la seva Directora de Departament Cristina Recasens, van rebre a l’ajuntament l’expresidenta M. Rosa Caballé i alguns membres de la seva junta.

L’alcaldessa va agrair tota la feina feta per Caballé durant tots aquests anys per haver treballat per la llengua, la cultura i el país des de Sant Cugat. Mercè Conesa li va fer l’entrega d’una placa commemorativa com a reconeixement a la seva valuosa aportació a la vida associativa i cultural de la ciutat així com la seva contribució en el progrés del país.

En el mateix acte, l’alcaldessa va rebre el nou president, en Lluís Bonet, i part de la seva junta, qui va tenir l’oportunitat d’explicar breument quins són els objectius que seguirem d’ara endavant per continuar treballant les línies mestres d’Òmnium Cultural: la defensa de la llengua, la cultura i el país des de la ciutat.

Fotografia cedida per LocalPres.