Descompte especial per a socis per veure “Ovidi simfònic. Perquè volem!” al Barnasants

Actualitat

Descompte especial per a socis per veure “Ovidi simfònic. Perquè volem!” al Barnasants

L’espectacle Ovidi simfònic. Perquè volem! arriba el diumenge 6 de març a l’Auditori de Barcelona, en el marc del festival Barnasants.

Els socis d’Òmnium poden gaudir d’un 30% de descompte en el preu de l’entrada. Cal escollir “entitats + amics CAT” a l’hora de comprar per Internet les entrades i afegir el codi FTR01.

Serà un concert d’homenatge a Ovidi Montllor on la seva música, la seva personalitat i la seva figura es barregen en un espectacle multidisciplinari. Per primera vegada s’escoltaran les cançons d’Ovidi en un format únic: banda simfònica i veus. A càrrec de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi i la Coral Sant Jordi de Barcelona. Una proposta musical que té com a voluntat última ser un espai per a la reflexió a partir de les creacions del propi cantautor alcoià en un marc tan inusual com suggeridor.

De dolçaines, bandes i festes, també amb preu especial
Els socis d’Òmnium també poden gaudir d’un 30% de descompte en aquest concert de Miquel Gironès i Banda Municipal de Barcelona. En el marc del festival Tradicionàrius, tindrà lloc dissabte, 5 de març a les 19.30h. 

Per gaudir del descompte cal escollir “entitats + amics CAT” a l’hora de comprar per Internet les entrades i afegir el codi FTR01.

Les tradicions i la història esdevenen manifestacions culturals. Us convidem a gaudir de les Festes de Moros i Cristians, amb la música de les bandes de música i les dolçaines.

Consulta més avantatges culturals