Vine amb Òmnium Alt Empordà a la 47a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana!

Actualitat

Òmnium Alt Empordà i el Centre Excursionista Empordanès us animem a venir a la 47a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana el proper 21 de febrer a Montserrat.

La Renovació de la Flama de la Llengua Catalana és un esdeveniment anual amb caràcter reivindicatiu, i alhora festiu, que organitza cada any una entitat excursionista d’una població diferent. Els actes de la Renovació, que s’han dut a terme ininterrompudament des de 1970, volen refermar, any rere any, la voluntat del nostre poble de mantenir ben viva la llengua catalana, tot fent un merescut homenatge al filòleg Pompeu Fabra i Poch.
 
El gruix dels actes giren al voltant de la renovació anual de la simbòlica Flama de la Llengua Catalana, que crema a l’atri de la basílica de la Mare de Déu de Montserrat sota el lema “L’encengué la fe, la portà l’esforç i manté la voluntat d’un poble”.
 
En aquesta edició -any 2016- la ciutat d’Igualada acull els actes de la 47a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana, i l’organitzaran les entitats locals Al-pi-nisme Club Esportiu, Associació Flama del Canigó d’Igualada i Òmnium Cultural Anoia, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Des d’Òmnium Alt Empordà i Centre Excursionista Empordanès organitzarem desplaçaments des de l’Alt Empordà. Si esteu interessats en venir amb nosaltres podeu escriure’ns a [email protected] o trucar al 972 50 07 45. 

Més informació de la 47a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana