Lluís Soler diu: Canigó de Jacint Verdaguer

Actualitat

19 de febrer. Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia.

La Fundació Verdaguer i Òmnium Cultual Osona proposem un espectacle en el marc dels Dijous de l’Òmnium. Serà el proper 19 de febrer a l’església parroquial de Folgueroles a dos quarts de nou del vespre. 

L’entrada serà gratuïta, però cal reservar-la prèviament per tal d’assegurar l’aforament.  Les reserves cal fer-les a Òmnium Cultural Osona* ([email protected] o bé trucant al 938893119) o a la Fundació Verdaguer ([email protected]des de ja mateix

Les reserves es formalitzaran un cop recollides les entrades. Aquestes es podran recollir a partir del dia 8 de febrer a les seus de les respectives entitats organitzadores (les adreces figuren al cartell de sota). 

Òmnium Osona dóna prioritat als seus associats.  Del 8 al 15 de febrer només entregarem entrades als socis d’Òmnium (màxim de 2 per soci o sòcia). A partir del dia 16, en cas que encara en quedin, atendrem a les peticions de reserva del públic en general. Els horaris de recollida d’entrades serà cada dia de 10.00h a 13.30h. I de 16.00h a 18.00h (excepte els divendres a la tarda) Aconsellem fer una trucada prèvia al 938893119 per tal d’assegurar que hi hagi algú a l’oficina. 

*Des d’Òmnium Cultural Osona obrirem dues llistes: una pels associats i l’altra pel públic en general. Cada soci o sòcia d’Òmnium pot reservar un màxim de dues entrades. S’otorgaran entrades per estricte ordre de reserva (ja sigui via correu electrònic, telèfon o presencial). A partir del dia 16 de febrer ajuntarem les dues llistes (socis i no socis) respectant l’ordre de reserva.