Presenteu candidatures al segon premi Neus Gràcia!

Actualitat

Un premi per docents de llengua i literatura catalanes a la Ribera d’Ebre

En paral·lel als premis Sambori i Especials d’Omnium Ebre lliurarem el premi Neus Gràcia en reconeixement d’aquesta activista per la llengua catalana que va destacar per la seva tasca en els anys fundacionals d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre.

El premi té caràcter honorífic i s’atorga a una persona que per la seua trajectòria docent hagi contribuït de manera notable i continuada a la formació en l’àmbit de la llengua i literatura catalanes dels alumnes dels centres educatius de la comarca on cada any es lliurin, de forma itinerant, els premis Sambori i Especials d’Òmnium Ebre. A més a més de la trajectòria docent, el jurat podrà valorar les aportacions que la persona guardonada hagi dut a terme des del punt de vista cultural i/o científic en favor de la llengua i literatura catalanes. Atès que enguany els premis els lliuraran a la Ribera d’Ebre, l’àmbit de referència de la persona premiada ha de ser aquesta comarca de les Terres de l’Ebre.

Fins el 29 de febrer podeu presentar fins a un màxim de tres candidatures a través del formulari electrònic que us podeu descarregar prement aquí.

També podeu obtenir les bases de la convocatòria prement aquí.

Foto: L’escriptora Mercè Ximeno rep el primer premi Neus Gràcia