Ser-ho o no, primera obra de la temporada d’hivern de Fila Òmnium

Actualitat

Josep Maria Flotats porta la qüestió jueva al Teatre Auditori Felip Pedrell

Durant els propers mesos podreu adquirir entrades amb descompte a través del programa Fila Òmnium per als següents espectacles del Teatre Auditori Felip Pedrell:

  • Ser-ho o no. Per acabar amb la qüestió jueva. Divendres, 22 de gener a les 22.00h.

http://www.teatreauditoritortosa.cat/218/1/teatre/ser-ho-o-no/

  • Els veïns de dalt. Divendres 12 de febrer a les 22.00h.

http://www.teatreauditoritortosa.cat/220/1/teatre/els-veins-de-dalt/

  • La Flauta Màgica. Divendres 11 de març a les 22.00h

http://www.teatreauditoritortosa.cat/222/1/teatre/la-flauta-magica/

  • Giselle. Ballet de Moscou. Dissabte 9 d’abril a les 19.00h (pendent de confirmar condicions per a grups)

http://www.teatreauditoritortosa.cat/225/4/dansa/giselle/

  • Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano. Divendres 22 d’abril a les 22.00h.

http://www.teatreauditoritortosa.cat/226/1/teatre/socrates-jucio-y-muerte-de-un-ciudadano/

Aquells que esteu interessats en adquirir l’entrada per a l’obra de teatre “Ser-ho o no. Per acabar amb la qüestió jueva” per 15,50 € (Preu en taquilla: 22,00 €) podeu adreçar-vos a l’adreça de correu electrònic [email protected] o al telèfon 658806999. Cada soci pot sol·licitar un màxim de dues entrades per a majors d’edat. També es poden demanar altres entrades per als fills menors d’edat que acompanyin al soci. La data límit per demanar les entrades per aquest primer espectacle és el 5 de gener de 2016. Indiqueu clarament el vostre nom i el nombre d’entrades que encomaneu.

En acabar la representació, i si us ve de gust acompanyar-nos, anirem a prendre alguna cosa a un local proper i farem una tertúlia sobre la representació, conduïda pel dramaturg i director de teatre Xavier Aragó. Ens trobarem al costat de la taquilla del teatre. La durada prevista per la tertúlia és de 45 minuts.
Més endavant obrirem el termini per adquirir la resta d’entrades, així que es vagin posant a la venda.

Les entrades es poden recollir a la seu d’Òmnium Ebre al Centre Cívic de Ferreries els dimecres de 19.30 a 21.30h o bé al mateix Teatre Auditori 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle al costat de la taquilla. En qualsevol d’ambdós casos, us agrairem que porteu l’import just de les entrades per evitar inconvenients amb el canvi.

Independentment d’aquesta proposta que us fem, si desitgeu rebre informació de la programació del Teatre Auditori Felip Pedrell, podeu donar-vos d’alta a la seva llista de distribució a través de l’adreça: http://www.teatreauditoritortosa.cat/formulari.php