Òmnium Alt Penedès celebra haver superat els 1.000 socis

Actualitat

L’acte comptà amb un parlament per part de Quim Torra, president de l’entitat, i l’actuació de Quim Vila

Òmnium Alt Penedès celebrà el passat 21 d’octubre haver superat el miler d’associats a la nostra comarca. La junta d’Òmnium Alt Penedès va rebre al centenar de socis que assistiren a l’acte amb una copa de cava de la DO Penedès en arribar al Teatre de Cal Bolet de Vilafranca.

Abans de començar el sopar, van tenir lloc els parlaments a càrrec del president d’Òmnium Alt Penedès, Sergi Sabaté, i d’Òmnium Cultural, Quim Torrra. Sabaté va destacar el gran creixement de l’entitat aquests darrers anys a la comarca en que l’entitat ha passat de poc més de 700 socis el 2013 a superar el miler enguany. Seguidament, Quim Torra va destacar la tasca feta per l’entitat per fer d’aquest un país normal des de la manifestació contra la sentència de l’Estatut del 2010 fins a la mobilització per augmentar els vots independentistes a les eleccions del 27 de setembre. 

Quim Vila clou la vetllada amb el seu humor musicat
El restaurant Ka la Katty de Sant Martí Sarroca va oferir el sopar que consistí en un menú tradicional i amb vins de la DO Penedès. Tot seguit, el músic Quim Vila va oferir el seu espectacle Algun suggeriment resolutiu i coherent que no sigui un estat independent? amb el que va ironitzar sobre els atacs a Catalunya i el procés independentista per part del Govern Espanyol.