L’assemblea de l’Hospitalet aprova l’acció de la junta local

Actualitat

L’assemblea de sòcies i socis de l’Hospitalet va aprovar l’acció de la junta durant el 2015 i el programa per a l’any 2016. La junta incorpora 3 nous membres que aporten noves energies per treballar a la ciutat.

El passat dimecres 11 de novembre, en segona convocatòria, es va reunir l’assemblea de socis i sòcies de l’Hospitalet. 

En una ambient molt participatiu i amb la presència de 21 socis els membres de la junta va exposar totes les activitats i els passos endavant que Òmnium està fent a la ciutat, una feina tan dura com engrescadora. Després de l’aprovació de l’actuació realitzada durant aquest 2015, també es va aprovar el balanç provisional.

La segona part de l’assemblea va servir per presentar i aprovar el pressupost i el programa d’activitats del 2016 , que enguany planteja nous reptes.

En l’àrea d’Educació després de donar un impuls al Premi Sambori, participarem en el suport de les escoles de la ciutat que participen al XI Certamen Nacional -Infantil i Juvenil- de Lectura en Veu Alta en la modalitat de Timoners. Si esteu interessats en participar-hi com a voluntàris contacteu amb nosaltres a [email protected]. Continuarem treballant en la plataforma Somescola i al consell escolar de ciutat.

En l’àmbit País liderarem al creació del Cercle de l’Hospitalet per la República Catalana i continuarem treballen per engrandir el suport social en favor de la independència, a la ciutat.

L’àrea de Cohesió Social, rep enguany un reforç important, doncs a banda de l’Engresca’t, treballarem activitats com el Quedem i l’A tota Veu, per a què siguin més exitoses que el 2015 i en noves propostes d’àmbit nacionals que encara s’estan coent al forn.

En Llengua i Cultura, Sant Jordi, el Premi d’Honor de les Lletres catalanes, la Nit de Santa Llúcia i el Correllengua seran algunes de les nostres prioritats. Podeu veure integre el programa aquí.

L’assemblea va acabar amb una copa de cava per a tots els assistents.