Entrades a 3€ per veure la pel·lícula ‘Born’ a Cinesa Sant Cugat

Actualitat

La projecció comptarà amb la presència del seu director, Claudio Zulian i el crític de cinema Àlex Gorina, que moderarà un col·loqui després de veure el film.

Cinesa Sant Cugat se suma al Circuit de Cinema Català–Dia de l’Autor SGAE i el 17 de novembre oferirà entrades a 3€ per veure la pel·lícula ‘Born’ a les 20 h. 
 
El Cinesa Sant Cugat és una de les 15 sales de cinema de tot Catalunya que participarà en el ‘Circuit de Cinema Català – Dia de l’Autor SGAE’. La cita, promoguda per l’Acadèmia del Cinema Català i la Fundació SGAE, té un lema molt clar ‘Els autors de la SGAE et paguem el 50% de l’entrada del Circuit de Cinema Català’, on els autors es faran de càrrec de la meitat de l’entrada, valorada en 6€ i per tant pagaran 3€. L’objectiu de la campanya és impulsar i difondre l’autoria audiovisual i la cinematografia catalana al territori així com promocionar les sales de cinema que aposten pel cinema català. La iniciativa busca també fidelitzar el públic pel cinema fet a casa nostra i generar experiències emocionals i de proximitat.